fbpx

Kasvua kierrättämällä

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja. Valmistamme lihantuotannon yhteydessä syntyneistä orgaanisista sivutuotteista korkealaatuisia, puhtaita ja turvallisia tuotteita eri teollisuudenaloilla työskenteleville asiakkaillemme. Samalla annamme ravintoketjusta lähtöisin oleville aineksille uuden elämän hyödykkeinä, joita käytetään raaka-aineina esimerkiksi eläinten ruoissa, lannoitteissa, kosmetiikassa ja polttoaineissa.

Lue lisää yrityksestä

Honkajoki Oy:n toiminta on sertifioitu seuraavien ISO- ja EU-standardien mukaisesti:

Suomalaisena yrityksenä noudatamme maailman tiukimpia standardeja. Näin voimme taata, että kaikki tuotteemme ovat 100 % puhtaita ja ympäristön resursseja käytetään mahdollisimman kestävällä tavalla. Asiakkaamme voivat hyödyntää ravintorikkaita raaka-aineita liiketoiminnassaan turvallisesti ja vastuullisesti.  

Tutustu tuotteisiimme

Meat and Bone Meal

Class 2 bone meal, a raw material for organic fertilizers.

Low Ash Chicken Meal

A clean raw material produced from chicken by-products.

Poultry protein meal sack

Poultry Protein Meal

A nutrient-rich raw material that provides the base for the best animal nutrition products.

Porcine Protein Meal

Clean protein to be used as a raw material for animal feed or pet food.

Kuljetukset tehokkaasti ja ajallaan

Tuotteidemme turvallisuus alkaa toimitusketjun alkujuurilta. Keräämme ja kuljetamme maatiloilla kuolleet tuotantoeläimet sekä lihanleikkaamoilla ja teurastamoilla syntyneet eläinperäiset sivutuotteet tehtaallemme, jossa prosessoimme niistä asiaankuuluvin menetelmin uusia tuotteita ja raaka-aineita. Kuljetuspalvelu on saatavilla vain Suomessa.

Lue lisää palveluistamme

Ajankohtaista

Contact Us