fbpx

Honkajoki-konsernin ensimmäinen vastuullisuusraportti on julkaistu

Suomen johtavana eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijänä meillä on suuri vastuu paitsi sidosryhmiämme, myös ympäristömme ja yhteiskuntamme hyvinvointia kohtaan. Haluamme olla edelläkävijä kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla, myös yritysvastuussa.

Vastuullisuus on yksi liiketoimintamme kantavista pilareista, joten vastuullisuusraportin tekeminen oli konsernillemme luonnollinen askel kohti läpinäkyvämpää toimintaa. Ainoastaan vastuullisesti toimimalla voimme taata liiketoimintamme jatkuvuuden ja kehityksen sekä olla luotettava ja kilpailukykyinen yhteistyökumppani sidosryhmillemme. Siksi Honkajoki-konserni sitoutuu tulevaisuudessa raportoimaan vastuullisuudestaan ja sen tavoitteista vuosittain, vaikka laki ei sitä konsernilta velvoitakaan.

Honkajoki-konsernin ensimmäisessä raportissa otamme kantaa suuriin teemoihin, jotka ohjasivat toimintaamme vuonna 2017. Vastaamme raportissa sidosryhmiämme kiinnostaviin ja mietityttäviin aiheisiin, ja tuomme esiin, miten toimimme näiden toimintaympäristössämme esiintyvien tekijöiden osalta. Raportissa käsiteltävät teemat ovat nousseet esiin keskusteluissa sidosryhmiemme kanssa.

Noudatamme raportoinnissa Global Reporting Initiative (GRI) Standardia toiminnallemme soveltuvin osin. Raportti on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Lataa raportti suomeksi tästä.
Lataa raportti englanniksi tästä.

Ota yhteyttä!

Vastaamme mielellämme toimintaamme, palveluitamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä