fbpx

Honkajoki Oy kuuluu valtion huoltovarmuusketjuun -myös kriisiaikana tuotanto on turvattava

Maailman terveysjärjestö WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi 11.3.2020 alkaen. Olemme asettaneet poikkeusjärjestelyjä työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Ihmisten terveys ja taudin leviämisen estäminen ovat luonnollisesti tärkein tavoite tällä hetkellä.

Honkajoki Oy on kuuluu valtion huoltovarmuusketjuun. Näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa turvaamme Honkajoki Oy:n ydintoiminnot mikä takaa suomalaisen ruuan tuotannon jatkuvuuden ja omavaraisuuden. Yrityksen sisäisestä digi-loikasta tuli hetkessä todella merkittävä ja olemme onnistuneet siinä erinomaisesti sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla. Koko toimintamme on käytännössä hajautettu. Toimistotyö on siirtynyt koteihin ja tehdasalueilla on käytössä poikkeusjärjestelyt tartuntojen ehkäisemiseksi ja toiminnan turvaamiseksi.

Lähtökohtaisesti kaikki vierailut Honkajoki Oy:n tiloihin on toistaiseksi lopetettu. Olemme rajoittaneet matkustamista ja henkilöstön kokoontumisia sisäisesti sekä tapaamisia ulkoisten sidosryhmien kanssa. Ainoastaan sellaiset toiminnan kannalta välttämättömät tapaamiset järjestetään, joita emme pysty hoitamaan muulla tavalla, kuten etätapaamisella tai muulla tavalla ilman fyysistä paikalla oloa. Ole tarvittaessa yhteydessä kokouksen järjestäjään.

Olemme ottaneet käyttöön erityisjärjestelyt liittyen kaikkiin lähteviin ja saapuviin kuormiin. Tämä vaatii erityisjärjestelyitä, jotta pystytään varmistamaan sujuva ja vaatimustenmukainen raaka-aineen saapuminen sekä lopputuotteiden lähettäminen. Tehtaan tiloihin on pääsy ulkopuolisilta toistaiseksi kielletty ja pidämme toimiston oven lukittuna.

Lisätietoja puhelimitse antaa Pekka Lahtinen +358 50 338 3027

Ohjeistusta päivitetään tilanteen kehittymisen ja viranomaisohjeiden mukaan.

 

Kari Valkosalo

toimitusjohtaja

Ota yhteyttä!

Vastaamme mielellämme toimintaamme, palveluitamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä