fbpx

Honkajoki Oy on yksi Kiertotalouden kiinnostavimmista -ratkaisuista!

Honkajoki Oy on valittu Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat -listalle.

Sitra on päivittänyt Kiertotalouden kiinnostavimmat -listaa jo vuodesta 2017. Uusi Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1 -lista esittelee 41 edelläkävijäyritystä, jotka tarjoavat ratkaisuja globaaliin kestävyyskriisiin kiertotalouden keinoin. Listalle haki 168 yritystä, joista Sitran ja sen sidosryhmien kiertotalousasiantuntijoista koostuva raati valitsi mukaan 41 kiinnostavinta. Listallaan Sitra kannustaa suomalaisia yrityksiä kehittämään fiksua liiketoimintaa kiertotaloudesta.

Listalle pääseminen on Honkajoki Oy:lle hieno kunnianosoitus tekemästämme pitkäjänteisestä kehitystyöstä kiertotalouden ja kestävän maatalouden eteen. Yli 50 vuoden ajan olemme kehittäneet Honkajoki® konseptia määrätietoisesti eteenpäin, ja tänä päivänä se on yksi vastuullisimmista ja tehokkaimmista eläinperäisten sivutuotteiden jalostusmalleista myös maailmanlaajuisesti tarkasteltuna. Honkajoki Oy on sitoutunut kiertotaloutta tukevien ratkaisujen kehittämiseen sekä vastaamaan maailman muuttuviin tarpeisiin. Tavoitteemme on viedä suomalaista huippuosaamista kansainvälisille markkinoille.

Lue artikkeli Honkajoella lihateollisuuden sivuvirrat hyödynnetään sataprosenttisesti Sitran verkkosivuilta.

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra on julkinen organisaatio, jonka tavoitteena on edistää Suomen vakaata ja tasapainoista kehitystä, talouden määrällistä ja laadullista kasvua sekä kansainvälistä kilpailukykyä ja yhteistyötä. Sitra toimii erityisesti sellaisten hankkeiden toteuttamiseksi, jotka tehostavat kansantalouden voimavarojen käyttöä, kohottavat tutkimuksen ja koulutuksen tasoa tai selvittävät tulevaisuuden ratkaisuja.

Ota yhteyttä!

Vastaamme mielellämme toimintaamme, palveluitamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä