fbpx
Tuotteet

Proteiinit

Honkajoen proteiinituotteita käytetään raaka-aineena muun muassa rehutuotteissa ja korkeatasoisissa lemmikkiruuissa. Kaikki käsittelemämme raaka-aineet tulevat suomalaisilta maatiloilta, ja ne käsitellään EU:n sivutuotelainsäädännön mukaisesti. Kaikki raaka-aineena käyttämämme eläinperäiset sivutuotteet käsitellään omilla eläinlajikohtaisilla linjoillaan.

Valkuaisrehumme sisältävät eläinten tarvitsemia aminohappoja, rasvaa, kivennäis- ja hivenaineita, joilla saadaan luotua rehuvalmisteisiin puhdas ja ravintorikas pohja. Honkajoen luokan 3 proteiinituotteet ovat luonnollista alkuperää, jolloin lemmikeille saadaan tuotettua turvallista, ravintorikasta ja luonnollisen puhdasta huippulaatuista ravintoa.

Honkajoen tuotanto on osa vastuullista kiertotaloutta. Tuotantoprosessimme edistää luonnon resurssien kestävää käyttöä jatkojalostamalla teollisuuden eläinperäiset sivutuotteet uusiksi hyödykkeiksi.

Low Ash Chicken Meal

Puhdas raaka-aine kanojen sivutuotteista.

Proteiini 71 %
Rasva 10 %
Kosteus < 4 %
Tuhka 14 %

Verijauho (sekaveri)

Ravinteikas verijauho eläinruokintaan

Proteiini 90 %
Rasva 1 %
Kosteus < 6 %
Tuhka 1 %

Kalkkunajauho

Maittava kotimainen kalkkunajauho

Proteiini 63 %
Rasva 12 %
Kosteus < 6 %
Tuhka 21 %
Poultry protein meal sack

Poultry Protein Meal

Ravinteikas raaka-aine parhaiden tuotteiden pohjaksi.

Proteiini 69 %
Rasva 10 %
Tuhka 16 %
Kosteus <6 %

Porcine Protein Meal

Puhdas proteiini rehun tai lemmikkiruoan raaka-aineeksi.

Proteiini > 56 %
Rasva < 14 %
Kosteus < 6 %
Karkeat kuidut < 2 %
Tuhka < 21 %

HONKAJOKI OY:N TOIMINTA ON SERTIFIOITU SEURAAVIEN ISO- JA EU-STANDARDIEN MUKAISESTI:

Suomalaisena yrityksenä noudatamme maailman tiukimpia standardeja. Näin voimme taata, että kaikki tuotteemme ovat 100 % puhtaita ja ympäristön resursseja käytetään mahdollisimman kestävällä tavalla. Asiakkaamme voivat hyödyntää ravintorikkaita raaka-aineita liiketoiminnassaan turvallisesti ja vastuullisesti.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä ja tilata samalla sinua kiinnostavat esitteet sähköisenä versiona sähköpostiisi. Lähetämme esitteet sinulle mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä