fbpx

Vuoden 2018 vastuullisuusraportti on julkaistu 

Vuosi 2018 oli koko konsernille kasvun ja kehittymisen aikaa. Marraskuussa 2017 käyttöön otettu siipikarjalinjasto tuplasi tuotantomme määrän, ja vuonna 2019 tuotantomäärän odotetaan nousevan 190 000 tonniin. Olemmekin investoineet erityisesti sivutuotteiden uusien käyttökohteiden kartoittamiseen, lopputuotteiden laadun ja myynnin kehittämiseen sekä toimintamme energiatehokkuuteen. Panostimme toimintojemme automatisointiin, jotta voimme tehostaa sisäisiä prosessejamme, nopeuttaa materiaalien käsittelyaikaa ja pienentää energiankulutustamme entisestään. Optimoimme tuotantoa myös älyteknologian avulla.

Vuoden 2018 vastuullisuusraportti on omistettu erityisesti sille, miten Honkajoen toiminnassa huomioidaan ympäristön hyvinvointi ja liiketoiminnan eettisyys. Olemme nostaneet tähän raporttiin käsiteltäväksi aihepiirejä, joita kohtaan sidosryhmämme ovat osoittaneet kiinnostusta heidän kanssaan käydyissä keskusteluissa ja jotka ovat nousseet esiin asiakaskyselyissä. Näitä aiheita ovat tuoteturvallisuus, tuotantoketjun läpinäkyvyys, toiminnan luotettavuus, kiertotalous ja ympäristövastuu sekä henkilöstön hyvinvointi. Syvensimme myös vuoden 2017 olennaisuusanalyysiä, jotta löytäisimme konkreettisempia raportoitavia asioita.

Noudatamme raportoinnissa Global Reporting Initiative (GRI) Standardia toiminnallemme soveltuvin osin. Raportti on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Lataa raportti suomeksi tästä.
Lataa raportti englanniksi tästä.

Ota yhteyttä!

Vastaamme mielellämme toimintaamme, palveluitamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä