fbpx
Tuotteet

Muut tuotteet

Eläinravinto- ja biopolttoainekäyttöön tuotettujen proteiini- ja rasvavalmisteiden lisäksi Honkajoki Oy tuottaa eläinperäisistä sivutuotteista raaka-aineita lannoitteisiin ja tuotteita jotka ovat yksilöity asiakkaidemme tarpeisiin. Kaikki käsittelemämme raaka-aineet tulevat suomalaisilta maatiloilta, ja ne käsitellään EU:n sivutuotelainsäädännön mukaisesti. Kaikki raaka-aineena käyttämämme eläinperäiset sivutuotteet käsitellään omilla eläinlajikohtaisilla linjoillaan.

Honkajoen tuotanto on osa vastuullista kiertotaloutta. Tuotantoprosessimme edistää luonnon resurssien kestävää käyttöä jatkojalostamalla teollisuuden eläinperäiset sivutuotteet uusiksi hyödykkeiksi.

Meat and Bone Meal

Luokan 2 lihaluujauho, luomulannoitteen raaka-aine.

Typpi 8-9 %
Fosfori 5-6 %
Kalsium 12-13 %
Orgaaniset yhdisteet n. 50 %

Yksilöidyt tuotteet

Asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan valmistettavat tuotteet.

HONKAJOKI OY:N TOIMINTA ON SERTIFIOITU SEURAAVIEN ISO- JA EU-STANDARDIEN MUKAISESTI:

Suomalaisena yrityksenä noudatamme maailman tiukimpia standardeja. Näin voimme taata, että kaikki tuotteemme ovat 100 % puhtaita ja ympäristön resursseja käytetään mahdollisimman kestävällä tavalla. Asiakkaamme voivat hyödyntää ravintorikkaita raaka-aineita liiketoiminnassaan turvallisesti ja vastuullisesti.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä ja tilata samalla sinua kiinnostavat esitteet sähköisenä versiona sähköpostiisi. Lähetämme esitteet sinulle mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä