Tulisiko sinusta seuraava honkajokinen?

Meitä honkajokisia on jo reilusti yli sata. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Honkajoella sekä Kaustisella, ja asiantuntijatehtävissä työskenteleviä on useammalla paikkakunnalla ympäri Suomea.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme! Jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille tiedot itsestäsi avoimella hakemuksella. Samalla hakemuksella voit hakea myös harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja.

Käymme säännöllisesti avoimia hakemuksia läpi ja olemme sinuun yhteydessä, jos sinua kiinnostavia tehtäviä avautuu.

Katso avoimet työpaikat Jätä avoin hakemus

81 %

miehiä

19 %

naisia

137

työkaveria

35

eNPS

Ihmiset ovat toimintamme ytimessä

Meillä Honkajoella yhteisömme ihmisten hyvinvointi on aina etusijalla. Konsernin toimintaohjeiden ja -politiikan tarkoitus on rakentaa hyviä työtapoja, pitää yllä hyviä suhteita paikallisyhteisön yrityksiin ja yksityishenkilöihin sekä taata henkilöstön hyvinvointi ja ammatillinen osaaminen nopeasti muuttuvassa maailmassa. Pyrimme rakentamaan työntekijöiden keskuudessa turvallisen ja osallistavan kunnioituksen ja tasa-arvon työkulttuurin, jossa ei suvaita minkäänlaista syrjintää.

Pidämme huolen omistamme

Haluamme panostaa henkilökunnan hyvinvointiin ja terveyteen tarjoamalla laajat hyvinvointiin ja terveyteen kohdentuvat työpaikka-etuudet.

Voisitko se olla sinä?

Katso avoimet työpaikat ja laita hakemus vetämään!

Katso avoimet työpaikat