fbpx

Tarkasti suunniteltu ja nopea raaka-aineiden keräily

Noudamme lihanleikkaamoilla ja teurastamoilla syntyneet eläinperäiset sivutuotteet sekä keräilemme erillisenä palveluna maatiloilla kuolleet tuotantoeläimet, ja toimitamme ne tehtaillemme turvallisesti, tehokkaasti ja aina asiakkaan kanssa sovittujen aikataulujen mukaisesti. Toimimme valtion kanssa tekemämme sopimuksen mukaisesti. Kuljetuspalvelun nopeus ja tehokkuus ovat avaintekijöitä raaka-aineiden laadun säilymisessä. Järjestämme kuljetuksen mahdollisimman pian tiedon kuljetustarpeesta saatuamme, sillä nopea nouto ehkäisee kemiallisen ja mikrobiologisen laadun huonontumista ja edistää raaka-aineiden hygieenistä ja turvallista käsittelyä.

Turvallisuus alkaa toimitusketjun alkujuurilta

Suomalaisten tuotantotilojen ja teurastamoiden vastuulliset toimintatavat tarjoavat parhaat mahdolliset lähtökohdat eläinperäisten sivutuotteiden jatkojalostamiselle. Turvallisesti ja kustannustehokkaasti toteutettu logistinen ohjaus on merkittävässä roolissa näiden tuotteiden laadun säilymiselle.

Yrityksessämme raaka-aineiden noudot suunnittelee Honkajoki-konsernin oma logistiikkaosasto, joka käyttää logistiikan suunnitteluun ja seurantaan konsernin tarpeisiin luotua Helos-ohjelmistoa. Raaka-aineet varastoidaan ja käsitellään aina omissa, niille tarkoitetuissa tiloissaan, ja ne kuljetetaan pääosin konsernin omassa ohjauksessa sopimuskumppaneiden kalustolla.

Raatonetti

Raatonetti helpottaa ja nopeuttaa kuolleiden eläintesi keräystä ja kuljetusta.

Lue lisää

Minun maatilani

Linkillä voit tilata keräilyn Minun Maatilani -palvelussa helposti ja nopeasti.

Lue lisää

Tilauskeskus

Otamme tilauksia vastaan myös puhelimitse. Tilauskeskuksemme palvelee arkisin klo 8–12.

Soita 010 834 6460

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme toimintaamme, palveluitamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä