fbpx

Tuotteemme

Honkajoki Oy tuottaa ensiluokkaisia eläinproteiineja ja -rasvoja muun muassa eläinravinne- ja biopolttoainekäyttöön. Tuotteidemme korkea laatu ja puhtaus on lopputulosta tehokkaasta ja läpinäkyvästä toimitusketjusta sekä huolellisesti suunnitelluista tuotantoprosesseista. Kaikki käsittelemämme raaka-aineet ovat suomalaista alkuperää.

Konseptimme yhdistää vastuullisen kiertotalousajattelun, agroekologian periaatteet ja teknologiset innovaatiot. Palautamme eläinperäiset sivutuotteet takaisin hyötykäyttöön, ehkäisemme patogeenien leviämistä, edistämme luonnon resurssien kestävää käyttöä ja minimoimme toimintamme ympäristövaikutukset.

Proteiinituotteet

Puhtaat, turvalliset ja standardien mukaiset valkuaisrehut eläinruokateollisuuden raaka-aineeksi.

Proteiinit

Rasvatuotteet

Ensiluokkaiset ja steriilit eläinperäiset rasvat rehu-, lemmikkiravinto- ja biopolttoainekäyttöön.

Rasvat

Muut tuotteet

Lannoiteravinteet ja asiakkaan tarpeisiin yksilöidyt tuotteet.

Muut tuotteet

HONKAJOKI OY:N TOIMINTA ON SERTIFIOITU SEURAAVIEN ISO- JA EU-STANDARDIEN MUKAISESTI:

Suomalaisena yrityksenä noudatamme maailman tiukimpia standardeja. Näin voimme taata, että kaikki tuotteemme ovat 100 % puhtaita ja ympäristön resursseja käytetään mahdollisimman kestävällä tavalla. Asiakkaamme voivat hyödyntää ravintorikkaita raaka-aineita liiketoiminnassaan turvallisesti ja vastuullisesti.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä ja tilata samalla sinua kiinnostavat esitteet sähköisenä versiona sähköpostiisi. Lähetämme esitteet sinulle mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä