TALOUSHALLINNON OSAAJA (KESTÄTYÖ)

Etsimme kesätyöhön TALOUSHALLINNON OSAAJAA

Haemme tiimiimme kesätyöntekijää kaudelle 2024. Työtehtäväsi koostuvat taloushallinnon tehtävistä, kuten myyntilaskutuksesta ja ostoreskontran hoitamisesta. Lisäksi tehtävään sisältyy asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse tilauskeskuksessamme. Toivomme, että sinulla on jo hieman kertynyt osaamista taloushallinnosta sekä kirjanpidosta. Jotta työskentely sujuu saumattomasti, on oltava yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen sekä omatoiminen tekijä. Odotamme sinulta ruotsin kielen taitoa, sillä tulet hoitamaan tilausten vastaanottamista myös ruotsin kielellä.

Tulet sijaistamaan vakituista henkilöstöämme heidän kesälomiensa aikana. Sinut perehdyttää tehtävään ammattitaitoinen vakituinen henkilöstömme.

Työ kestää toukokuun alusta elokuun loppuun. Työaika on arkisin kello 8-16, ja kulloistenkin työtehtävien salliessa voidaan osittain soveltaa myös liukuvaa työaikaa. Hakijana sinulle on eduksi, jos pystyt työskentelemään ainakin 3 päivää viikossa Honkajoen toimistollamme.

Tarjoamme Honkajoki Oy:llä Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen henkilöstön ympärillesi kasvavassa yrityksessämme.

Mikäli koet olevasi henkilö, jota etsimme tiimiimme, laita hakemuksesi Go On sivujen linkin kautta.

Muista liittää mukaan CV:si!

Haethan tehtävään viimeistään 25.2. mennessä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On Pori kanssa.

Lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo: 9-16 välillä.

Go On Pori   p. 044 980 2826,

Minttu Porri p. 044 980 2042

HAE TYÖTÄ