fbpx

Noggrant planerad och snabb uppsamling av råvaror

Vi samlar upp animaliska biprodukter som uppstått på styckningsanläggningar och slakterier samt produktionsdjur som dött på lantgårdar, och transporterar dem till våra fabriker säkert, effektivt och alltid enligt de tidtabeller vi kommit överens om med kunden. Vi handlar enligt det avtal vi ingått med staten. Att transporttjänsten är snabb och effektiv är en avgörande faktor för att råvarornas kvalitet ska bibehållas. Vi ordnar transporten så fort som möjligt efter att vi fått veta om transportbehovet, eftersom en snabb avhämtning förebygger uppkomsten av bakterier och främjar en hygienisk och säker behandling av råvaror.

Säkerheten börjar vid leveranskedjans rötter

Finländska produktionsenheters och slakteriers ansvarsfulla verksamhetssätt ger den bästa möjliga utgångspunkten för fortsatt förädling av animaliska biprodukter. Säkert och kostnadseffektivt genomförd logistisk styrning har en viktig roll för att dessa produkters kvalitet ska bibehållas.

I vårt företag planeras avhämtningarna av råvarorna av Honkajoki-koncernens egen logistikavdelning. Vi använder Helos-programmet som skapats för koncernens behov av planering och uppföljning av logistiken. Råvarorna lagras och bearbetas alltid i egna för dem avsedda lokaler, och transporters huvudsakligen i koncernens egen styrning med avtalsparternas utrustning.

Raatonetti

Raatonetti underlättar och påskyndar uppsamlingen och transporten av kadaver.

LÄS MER

Min Gård

Du kan beställa kadaveruppsamling i tjänsten Min Gård enkelt och snabbt.

LÄS MER

Beställningscentret

Vi tar också emot beställningar per telefon. Vårt beställningscenter betjänar vardagar kl. 9–13.

RING 010 834 6460

Ta kontakt

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet, våra tjänster och våra produkter.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.